بطريقتى انا بس رائع بجد
المقادير:
2 كوب ارز ابيض
2 كوب لبن
1 كوب شوربه
معلقه كبيرة ممسوحه ملح
2 معلقة قشطة
1 كوب زبادى"وده السر"
1 معلقة سمن بلدى
1/2 فرخة مسلوقة نص سوا
الطريقة:
نغلى اللبن مع الشوربه ونحطلهم الملح ونطفى عليهم....وبعدين نغسل الارز....ونحط نص الارز فى الطاجن...وبعدين الفراخ..وبعدين نحط باقى الارز على الفراخ.... ونضيف عليهم اللبن والشوربه ....ونحط عليهم معلقة قشطة...و1/2معلقة السمنه......ونسيبه فيه كده 1/2 ساعه ...طبعا مش على على النار
وبعدين ناخدهم وندخلهم الفرن ...واول مايبدا يغلى نوطى الفرن علشان يتردد
نكون بقى احنا برة فى كوب كبير حطينا كوب الزبادى على معلقة القشطة الباقيه ونص معلقة السمنه البلدى ونضربهم كده بالشوكه ولما نلاقى الارز استوى نحط على وشة الكوبايه اللى عملناها الزبادى بالقشطة ونشغل الشوايه علشان وشه يحمر
وبالهنا والشفا